تنور گازی خانگی

تنور گازی خانگی با قیمت مناسب و ارزان و ارسال رایگان

تنور گازی خانگی

تنور گازی خانگی با قیمت مناسب و ارزان و ارسال رایگان

طرز تهیه شیرینی ساده

طرز تهیه شیرینی ساده

مواد لازم:

کره نرم شده ۱۲۵ گرم  شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه  شیر ۱/۴ پیمانه  آرد سفید ۱و ۳/۴ پیمانه.

طرز تهیه:

ابتدا شکر و کره را در ظرف مورد نظر با هم زن برقی هم بزنید تا کرم رنگی شود وانیل را اضافه کرده بعد شیر را بریزید و مخلوط کنید. آرد را به مواد قبلی اضافه کرده هم بزنید اندازه یک قاشق مواد را بردارید و در دست گرد کنید با دست روی خمیر را فشار دهیدو با چنگال طرح ضربدری روی آن بیندازید و در سینی تنورگازی کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و با شعله ی پایینی تنورگازی که با شعله ی ملایم روشن است و شعله پخش کن را هم روی آن قرار داده ایم به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم. 

بهتر است تنورگازی را ابتدای کار با حرارت ملایم روشن کنیم تا برای پخت و پز آماده باشد.

 

طرز تهیه شیرینی ساده

طرز تهیه شیرینی خشک

طرز تهیه شیرینی خشک

مواد لازم:

شکر ۱ لیوان ، تخم مرغ ۲عدد یک زرده را برای روی کنار گذاشته شود. ماست ۱ لیوان ، وانیل کمی ، روغن ۱/۲ لیوان ، آرد ۶ لیوان ، پودر یک قاشق غذا خوری .

طرز تهیه:

ابتدا یکر تخم مرغ وانیل را باهم مخلوط کرده بعد روغن ماست را اضافه کرده خوب هم می زنیم پودر را با ارد مخلوط کرده کم کم اضافه کرده ۱ ساعت استراحت داده بعد خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مواد داخل شیرینی: 

سیب ۴ عدد ، دارچین کمی ، شکر ۴ قاشق.

سیب را رنده کرده چهار قاشق شکر و کمی دارچین اضافه کرده با حرارت کم تفت داده تا آب سیب برود خمیر را به ۱۰ قسمت چونه کنید. بعد به ۸ قسمت مساوی به صورت مثلث برش بزنیدو و از مواد سیب و دارچین در میان هر قسمت آن قرار داده و تا بزنید. 

تنورگازی را از قبل گرم می کنیم شیرینی ها را داخل سینی چرب تنورگازی می چینیم و با حرارت ملایم تنورگازی که در هر ۲ شعله ی ان روشن باشد قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.

 

طرز تهیه شیرینی خشک

طرز تهیه نان رول شکلاتی

طرز تهیه نان رول شکلاتی

مواد لازم :

تخم مرغ ۲عدد ، شکر ۱/۴پیمانه ، نمک ۱ قاشق چایخوری ، کره ۶۰ گرم ، شیر یا آب ۱پیمانه ، خمیر مایه ۱۰ گرم ، آرد قنادی ۵ پیمانه ، شکلات صبحانه به مقدار لازم.

طرز تهیه:

ابتدای کار مواد یخچالی را ۳۰ دقیقه در فضای آشپزخانه قرار دهید شعله های تنورگازی را هم به صورت ملایم روشن کرده و شعله پخش کن را نیز در جای خود قرار می دهیم تا به دمای مورد نظر برسد. دراین مرحله درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را به همرا شکر ، نمک و کره ذوب شده اضافه می کنیم، سپس با چنگال هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه شیر ولرم را درون یک کاسه مناسب می ریزیم سپس شکر را به همراهخمیر مایه به آن اضافه و مخلوط کرده در فضای آشپزخانه به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید. در ادامه مخلوط خمیر مایه را به مواد تخم مرغ اضافه کرده مخلوط می کنیم حالا آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر بدست امده را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم و بعد به مدت ۲ ساعت استراحت می دهیم تا خوب ور بیاید در این مرحله خمیر را به صورت مستطیل با وردنه پهن کرده و شکلات صبحانه را روی آن می مالیم و رول کرده و به صورت دلخواه برش زده سینی تنورگازی را چرب کرده و داخل سینی می چینیم دوباره به مدت نیم ساعت استراحت داده و در آخر به مدت ۲۰ دقیقه در تنورگازی می پزیم.

 

نان رول شکلاتی

پخت نان پنبه ای در تنورگازی

پخت نان پنبه ای در تنورگازی

شیر ۳۰۰ میلی لیتر تقریبا ۱ لیتر شیر ، شکر ۳۰گرم ، مخمر فوری ۷ گرم ، کره ۴۰ گرم ، زرده تخم مرغ ۱عدد ، شکلات سکه ای ۱۰۰ گرم ، نمک ۱ قاشق چای خوری.

تنورگازی را از قبل گرم میکنیم تا برای پخت و پز اماده باشد.


طرز تهیه نان پنبه ای

 

ابتدا شکر را با شیر ولرم مخلوط کرده مخمر را اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم ، کره را به ترکیب شیر و مخمر اضافه می کنیم. در ظرفی مناسب ارد و نمک را مخلوط میکنیم ترکیب شیر را کم کم به آرد و نمک اضافه می کنیم و با همزن هم میزنیم تا جایی که ترکیب کاملا یکدست و منسجم شود خمیر را با دسته چونه می کنیم و ۲ ساعت استراحت می دهیم تا ور بیاید. بعد از ۲ ساعت خمیر را چونه های کوچک می گیریم و وسط هر چونه را با شکلات سکه ای پر میکنیم ، سینی تنورگازی را چرب کرده و چونه ها را ردیف می چینیم و مجدد ۱ ساعت استراحت می دهیم ، زرده تخم مرغ را با ۴ قاشق شیر مخلوط کرده و رومال می کنیم. و داخل تنورگازی قرار داده و با شعله ملایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.

 

پخت نان پنبه ای در تنورگازی

طرز تهیه کیک ساده خانگی

طرز تهیه کیک ساده خانگی

آرد قنادی ۲ پیمانه ، شکر ۱ پیمانه ، شیر ۱ پیمانه ، روغن مایع ۲/۳ پیمانه ، تخم مرغ ۴ عدد ، وانیل کمی ، پودر کیک ۱ قاشق غذا خوری. 

قبل از هرکاری تنورگازی را با حرارت ملایم روشن میکنیم و شعله پخش کن را هم روی شعله پایین قرار می دهیم تا برای پخت و پزی با کیفیت آماده باشد.

طرز تهیه کیک

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و در کاسه ای مناسب سفیده را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا سفید رنگ شده و از ظرف نریزد و آن را در یخچال می گذاریم زرده را هم با شکر و وانیل هم می زنیم تا سفید و کشدار شود ،حالا کم کم شیر و روغن را اضافه کرده هم می زنیم آرد و پودر را الک کرده آن را به مخلوط زرده اضافه می کنیم در انتها سفیده را به مواد اضافه کرده و مواد را به صورت دورانی هم میزنیم دقت داشته باشیم که در یک جهت هم بزنیم تا کیک خوب پف کند مایع کیک را در قالبی که چرب کرده ایم می ریزیم و روی ساج چدنی تنورگازی که از قبل گرم کرده بودیم و فقط شعله پایینی که به صورت ملایم روشن است به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. کیک را بعد از سرد شدن به دو قسمت تقسیم کرده روی آن را با خاممه می پوشانیم سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و روی آن را با خامه می پوشانیم.


طرز تهیه کیک ساده خانگی