تنور گازی خانگی

تنور گازی خانگی با قیمت مناسب و ارزان و ارسال رایگان

تنور گازی خانگی

تنور گازی خانگی با قیمت مناسب و ارزان و ارسال رایگان

طرز تهیه باقلوا خونگی

تنورگازی ۹۰کالا بهترین وسیله برای پخت انواع کیک و شیرینی جات ، پیتزا و نان خانگی و… می باشد.

طرز تهیه باقلوا خانگی

  • مواد لازم شربت باقلوا:

شکر ۲ لیوان ، آب ۱/۵ ، آب لیمو ترش ۱قاشق غذا خوری ، زعفران دم کرده ۱قاشق غذا خوری غلیظ ، هل ۴عدد.

برای تهیه شربت باقلوا ایتدا شکر را به همراه آب داخل قابلمه ریخته روی حرارت قرار داده تا شکر به طور کامل حل شده و شربت به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کرده کرده اجازه میدهیم شربت به قوام برسد آماده شود وقتی اطراف شربت قل زد زعفران و هل را اضافه و ۱۵ دقیقه دیگر می جوشانیم سپس آب لیمو ترش را اضافه و شربت را از روی حرارت برمبداریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.


  • مواد لازم باقلوا:

خمیر مخصوص باقلوا ۱ بسته ، مغز گردو پوره شده ۲۰۰ گرم ، کره ۲۰۰ گرم ، روغن مایع ۱۰۰ گرم .

برای تهیه باقلوا ابتدا خمیر مخصوص را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی آن را می پوشانیم تا خشک نشود کره را به روش بن ماری ذوب کرده با روغن مایع مخلوط کرده درون یک کاسه به همراه قلمو کنار دستمان قرار می دهیم حالا دو ورقه به هم چسبیده را از خمیر باقلوا را برداشته روی آن با قلمو کرده ذوب شده می ریزیم و روی آن مقداری مغز گردو پودر شده می پاشیم حالا یک سیخ چوبی را ابتدای خمیر قرار داده و خمیر را دور سیخ می پیچیم سپس بالا و پایین خمیر لوله شده را به سمت وسط سیخ چوبی جمع می کنیم تا خمیر چروک دار شود حالا سیخ را بیرون کشیده و خمیر را داخل سینی تنورگازی می چینیم وقتی تمام باقلوا ها را آماده کردیم باقی مانده کره آب شده را روی باقلوا ها می مالیم.

بهتر است شعله پایینی تنورگازی ۹۰کالا را که برای پخت انواع کیک و شیرینی  پیتزا و باقلوا عالی هست ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ملایم روشن و شعله پخش کن را هم روی شعله قرار دهیم تا تنورگازی به طور کامل گرم شود حالا باقلوا هارا به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه درون تنورگازی قرار می دهیم و صبر می کنیم باقلوا ها طلایی شود اگر رویه بعد از پهت طلایی نشد حتما شعله بالایی را هم برای چند دقیقه روشن کنید و صبر کنید تا باقلوا ها طلایی شوند سپس از تنور خارج کرده و صبر می کنیم تا  از حرارت بیفتد.

در این مرحله شربت خنک شده را روی باقلوا ها می ریزیم و اجازه می دهیم ۱ تا ۲ساعت در دمای محیط بماند تا شربت کاملا جذب باقلوا ها شود.

 

طرز تهیه باقلوا خانگی

طرز تهیه تیتاب خونگی

قبل از شروع کار شعله ی پایینی تنورگازی ۹۰کالا را که برای پخت انواع کیک و شیرینی جات کاربردد دارد با حرارت ملایم روشن می کنیم تا پخت با کیفیت تری داشته باشیم.

طرز تهیه تیتاب خونگی

  • مواد لازم:

تخم مرغ ۳عدد  روغن مایع یک چهارم لیوان  شیر نصف لیوان  آرد سفید شیرینی یک و نیم لیوان  شکر نصف لیوان  پودر کاکائو ۱ قاشق عذا خوری  بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری  وانیل نوک قاشق چایخوری  شکلات صبحانه  خامه شکلاتی.

  • طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید سپس با دور تند هم زن برقی آنقدر تخم مرغ ها و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود در مرحله بعد روغن را به مواد اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس شیر ولرم را به این مخلوط اضافه کنید ۳۰ ثانیه دیگر مواد را با هم زن برقی هم بزنید آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید سپس کم کم و طی ۳ مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک از یک جهت هم بزنید ۳ قاشث از مایه کیک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید حالا مایه کاکائویی را داخل قیف بریزید ۱ قالب مستطیل با ابعاد حدود ۲۰ در ۳۰ را انتخاب کنید کف قالب را چرب و کاغذ روغنی پهن کنید حالا مایه کیک میریزیم و روی آن را کاملا صاف کنید حالا مایع کاکائو را با قیف به صورت مورب دال بوری یا به شکل دلخواه روی مواد داخل قالب بریزید و سینی را روی چدن تنورگازی قرار داده و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید بعد از پخت شعله بلایی تنورگازی را هم با شعله کم به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.

 

طرز تهیه تیتاب خونگی